Rólunk

Gondoskodunk róla, hogy céged pénzügyei nyugalommal töltsenek el.

Könyvelőirodánk komplex szolgáltatást vállal, az adótanácsadás, az online iroda, a bérszámfejtés, a cégalapítás és a könyvelés területén. Mindent megcsinálunk neked, ami eddig teher volt számodra. Mindent ránk bízhatsz, a céged vagy bármilyen egyéni vállalkozásod alapításától kezdve a könyvelésig, a bérszámfejtésig, adótanácsadásig, kontrollingig, irodai folyamatok kialakításáig.

Miért szeretnek velünk dolgozni ügyfeleink?

Z

Mert kettős garanciával könyvelünk

1.) Szakmai felelősségbiztosítás – Nyugalmad érdekében a lehetetlent is kivédjük: rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással, mely valamennyi tevékenységünkre kiterjed. Ha bármilyen káresemény történik irodánk hibájából, téged semmilyen anyagi követelés nem terhel. (A felelősségvállalás pontos részleteit szerződésünkben foglalva is megtalálod majd.)

2.) 100% Figyelem – A hibátlan könyvelői munka garanciája rutinos kollégáink 100%-os figyelme és felkészültsége, melynek hátterében a piacon egyedülálló munkakörülmények állnak. A felelősségteljes munkához szükséges figyelmet a profizmuson kívül az is elősegíti, hogy a bevallási időszakokon kívül munkatársaink mindössze 6 órában dolgoznak. Ezért nincs kapkodás és káros stressz: a könyvelésed teljes, 100%-os figyelmet kap.

i

Mert személyre szabott kimutatásokat készítünk.

Hogy áll a cash flow? Mi a helyzet a kintlévőségekkel? Az aktuális könyvelési adatokra alapozva rendszeresen elemezzük vállalkozásod pénzügyi helyzetét. Így mindig hiteles képet kapsz arról, mi a helyzet cégedben, és közreműködésünkkel a nem várt financiális problémákat is elkerülheted.

g

Mert komplex, ugyanakkor érthető pénzügyi szolgáltatást nyújtunk.

Pénzügyi tanácsadás, könyvvizsgálat, ügyvédi szolgáltatás: ezt mind megkapod tőlünk. Mindent érthetően, világosan elmagyarázunk, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhass.

Mert korszerű informatikai háttér gyorsítja a munkát.

Kis- és középvállalkozó ügyfeleink könyveléséhez a legkorszerűbb informatikai hátteret, így például a Progen ügyviteli rendszert használjuk. Vállalkozásod adatait elég egyszer rögzíteni a különböző célú felhasználásokhoz, nálunk nincs felesleges adminisztráció.

„A könyvelés bizalom kérdése is – és mi okot adunk erre.”

Szőke Noémi

a KCA Könyvelőiroda alapítója, vezetője

Regisztrált mérlegképes könyvelő, okleveles adótanácsadó, jelentős multinacionális vállalati tapasztalattal, felelősségvállalással.

Képesítései:

A

Közgazdász – BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai kar, számvitel-vállalkozás szakirány (2001)

A

Okleveles adótanácsadó – SALDO Zrt. (2004)

A

Regisztrált mérlegképes könyvelő (2001)

A

Évente részvétel a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által szervezett továbbképzéseken

A

Számviteli, adózási és ügyviteli tapasztalatok

A

Főkönyvelői tapasztalatok multinacionális vállalatnál

A

Önálló könyvelői és adótanácsadói tevékenység

Szőke Noémi

a KCA Könyvelőiroda alapítója, vezetője

Regisztrált mérlegképes könyvelő, okleveles adótanácsadó, jelentős multinacionális vállalati tapasztalattal, felelősségvállalással.

Képesítései:

  • Közgazdász – BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai kar, számvitel-vállalkozás szakirány (2001)
  • Okleveles adótanácsadó – SALDO Zrt. (2004)
  • Regisztrált mérlegképes könyvelő (2001)
  • Évente részvétel a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által szervezett továbbképzéseken
  • Számviteli, adózási és ügyviteli tapasztalatok:
  • Főkönyvelői tapasztalatok multinacionális vállalatnál
  • Önálló könyvelői és adótanácsadói tevékenység

Paulóné Lipcsei Ágnes

mérlegképes könyvelő, okleveles bérügyi szakelőadó

Lovasné Pásztor Ágnes

közgazdász, mérlegképes könyvelő

Oroszi Andrea

gazdasági mérnök, mérlegképes könyvelő

Dr. Sovány Nikoletta

ügyvéd

Kérj visszahívást

Miben kérheted könyvelőirodánk segítségét?

Cégalapítás, teljes körű könyvelés, kontrolling, adótanácsadás és virtuális irodavezetés terén egyaránt. A konkrét szolgáltatást minden esetben cégedre szabjuk, miután megismertünk és feltérképeztük, hogy vállalkozásodnak mire van leginkább szüksége a számvitel terén.

Mennyit kell fizetnem?

A díjazás összegének megállapításánál figyelembe vesszük a ránk bízott könyvelési, ügyviteli feladat összetettségét, céged bevételét vagy a munkatársak számát.

Hogyan veheted fel a kapcsolatot?

Ajánlatot telefonon, e-mailben és online űrlapunkon keresztül is kérhetsz, utóbbi esetekben visszahívunk. Akkor is bátran keress bennünket elérhetőségeinken, ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merült fel, örömmel válaszolunk.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

Tájékoztatunk a könyvelési szolgáltatásainkkal, az árazással, szerződéskötéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, majd ha szükséges, személyes találkozót beszélünk meg, hogy még közelebbről megismerjünk. A részletes, cégedre szabott ajánlat elfogadása után következik a szerződéskötés, majd indulhat a közös munka.

Pontos, teljes körű könyvelést szeretnél?

Legyen új munkatársad is a KCA Könyvelőiroda!

Töltsd ki az űrlapot, hogy mielőbb levehessük a válladról a pénzügyi terheket!.